Litt om meg selv

For de fleste er nok det å snakke om seg selv det vanskeligste.  Så jeg skal heller ikke si for mye...  Men jeg er altså født 1963 og gift med Marianne som er født i 1966.  Vi bor i Nairobi i Kenya, der vi driver Maisha Mema (Bedre Liv) Child Sponsorship Program, og har vært her fra hhv august 1997 (Jonny) og april 1999 (Marianne).  Vi har heller ikke planer om å komme hjem...

Nedenfor presenterer jeg noen morsomme - synes jeg i alle fall selv - bilder fra 'forna dar', både familie, venner og steder.  De er ikke ledsaget av så mye tekst, men er forhåpentligvis interessante likevel!

 
 

 

Det er faktisk ikke så mange bilder som eksisterer fra jeg var ganske liten.  Bildet på indekssiden og til høyre her er fotografbilder fra april/mai 1964.  Foreldrene mine hadde visst et svare strev med å få meg til å sitte stille...

 

 
 

 

Da jeg gikk på ungdomsskolen, hadde jeg en fordel som var til tider ganske praktisk: Fra kjøkkenvinduet kunne jeg høre skoleklokka ringe, og så var det bare å springe de få meterne over marka til klasserommet...

 
 

 

Kommentar er vel egentlig overflødig.  Et besøk til kongens slott (i alle fall utsiden) var ett av høydepunktene i 1975 da far og meg var i Oslo for å besøke mormor som lå på Rikshospitalet.

 
 

 

 

Og dette er nok også en type bilde som finnes i de fleste barnealbum...

 
 

 

Og dette...  I bakgrunnen blokkene på Saksamarka med 'Økonom' helt til venstre.  Motorveien ble lagt mellom her rundt 1970.

 
 

 

 

Betuttet ung mann på leir i mai 1979 med Bekkefaret Kirkes Ungdomsklubb.  Barten har kommet så vidt...

 
 

 

Dag og meg ble venner i 1975.  Vi feiret med andre ord 30-årsjubileum i 2005!  Bildet er nok tatt i 1988.  De aller fleste kjenner meg kun med skjegg.  Her er det definitivt på plass!

 
 

Far gikk bort i januar 2005 og mor i februar 2020.  Det er nok de enkelthendelsene som har gått mest innpå meg.  Savnet av gode og omsorgsfulle foreldre vil alltid være der.  Men så er nok den følelsen også et skikkelig privilegium!

 

Hvis noen skulle sitte på gode fotografier der jeg av en eller annen grunn figurerer, tar jeg gjerne imot en kopi...

Toppen av siden

Tilbake til Indekssiden